VOORKOM BURN OUT (ONLINE)

Voorkom burn-out

Niet kunnen ontspannen, put je lichamelijk uit en geeft een scala aan vage mentale en lichamelijke klachten. Op lange termijn kun je in een burn out terecht komen.

De online training voorkom/herstel burn-out verloopt in 4 stappen verdeeld over 4 weken. Je kunt er natuurlijk ook langer over doen als dat je beter uitkomt. Je krijgt uitvoerige educatie, onder andere over de gevolgen van stress op je lichaam en op je brein zodat je weet waarom je bepaalde zaken beter anders doet.

Je ontvangt korte opdrachten en je wordt meegenomen in het aanleren van diverse ontspanningsoefeningen, mindfulness meditaties, ademoefeningen en je krijgt allerlei tips, adviezen en praktische oefeningen hoe je om kunt gaan met piekeren, een druk hoofd. Hoe je een balans aanbrengt in energie-gevers en -vreters.
De training neemt je mee in een onderzoek naar de huidige stressoren en ook hoe je je leven kunt inrichten naar je eigen persoonlijke waarden.
De training is een waardevolle ondersteuning als je merkt dat je stressklachten ervaart. Maar ook in een traject waarin je al aan de slag bent bij de psycholoog of psychotherapeut. Het richt zich namelijk ook op de lichamelijke zijde van stress-klachten en burn -out. Een zeer belangrijk aspect van stressklachten wat vaak niet voldoende belicht kan worden. Klik op de onderstaande link om al deel te nemen aan een gratis online workshop. Je kunt vandaag al een start maken met het verminderen van lichameijke en mentale stress!

 

CONTACT | adviesgesprek

Wil je een telefonisch adviesgesprek, waarin ik jou  help met het maken van een keuze en je adviseer welke eerste stappen je kunt zetten om vandaag nog te starten met het werken aan vermindering van jouw klachten?
Bel: 06 2862 1601
mail: suzanna.dear@gmail.com
Adres: Kapoenstraat 23, 6211 KV Maastricht

SCHRIJF JE IN VOOR DE  INSPIRATIE MAIL!