psychosomatische fysiotherapie:


Ik heb er bewust voor  gekozen om geen contracten af te sluiten bij de ziektekostenverzekeraar. Dit biedt me de mogelijkheid om de cliënt de tijd  en de inhoudelijke begeleiding te geven die nodig is.
Wanneer u een restitutie-polis (vrije keuze/eigen keuze polis)  heeft, heeft u recht op een volledige vergoeding van de kosten. Als u een naturapolis heeft dan heeft u recht op een  gedeeltelijke vergoeding. De vergoeding varieert dan van 70-100 % van de kosten.
De vergoeding komt uit de aanvullende verzekering voor fysiotherapie. Klik hier voor een overzicht van de vergoeding niet gecontracteerde fysiotherapie per verzekeraar.
Ik adviseer u om vooraf na te kijken hoeveel behandelingen fysiotherapie u heeft vanuit het pakket van uw aanvullende verzekering.

Tarieven werkgevers: 

Bij dreigende uitval of uitval van de werknemer bied ik coaching-trajecten aan, zodat uitval voorkomen of herstel bevorderd kan worden.
De kosten van het traject zijn afhankelijk van duur en intensiteit.

-alle tarieven zijn inclusief b.t.w.-

Tarieven individuele sessies:
 

  •   sessie 30 min: 35,-
  •   Annuleringen later dan 24 uur voor afspraak en niet nagekomen afspraken, worden volledig in rekening gebracht.

mindfulness training:

VGZ, Umcz, IZA, Unive vergoeden 350,- voor een mindfulness groepstraining op jaarbasis. De vergoeding komt uit de aanvullende verzekering.
Steeds meer verzekeraars vergoeden een deel van een mindfulnesstraining uit de aanvullende verzekering bij burn out klachten. De voorwaarde is dat de trainer een categorie 1 mindfulness trainer is en lid is van de VMBN. Ik voldoe aan deze voorwaarden sinds 2014.
Ik adviseer u dit na te vragen bij uw verzekeraar als het niet duidelijk is.

contact:
suzanna.dear@gmail.com
telefoon: 0628621601
adres: Kapoenstraat 23
6211 KV Maastricht
CONTACT | gratis adviesgesprek

Wil je een gratis telefonisch adviesgesprek, waarin ik jou vrijblijvend help met het maken van een keuze en je adviseer welke eerste stappen je kunt zetten om vandaag nog te starten met het werken aan vermindering van jouw klachten? Bel: 06 2862 1601 mail: suzanna.dear@gmail.com Adres: Kapoenstraat 23, 6211 KV Maastricht

SCHRIJF JE IN VOOR DE MAANDELIJKSE INSPIRATIE MAIL!