psychosomatische fysiotherapie:


Ik heb er bewust voor  gekozen om geen contracten af te sluiten bij de ziektekostenverzekeraar. Dit biedt me de mogelijkheid om de cliënt de tijd  en de inhoudelijke begeleiding te geven die nodig is.

De vergoeding komt uit de aanvullende verzekering voor fysiotherapie. Neem contact op met uw verzekering als u precies wil weten wat u vergoeding inhoudt. Vraag dan na, wat vergoedt wordt bij niet-gecontracteerde psychsomatische fysiotherapie.  Een restitutiepolis biedt een uitgebreidere vergoeding voor niet-gecontracteerde zorgverlening.

Per 2020 zijn er een aantal veranderingen doorgevoerd. Bij  de VGZ gaat de vergoeding een stuk omlaag. Het overstappen naar een restitutiepolis biedt vrije zorgkeuze en ruimere vergoeding van niet gecontracteerde zorg (bij marktconforme tarieven). Klik hier voor informatie over restitutiepolissen.
Ik adviseer u om vooraf na te kijken hoeveel behandelingen fysiotherapie u heeft vanuit het pakket van uw aanvullende verzekering. 

Tarieven werkgevers: 

Bij dreigende uitval of uitval van de werknemer bied ik coaching-trajecten aan, zodat uitval voorkomen of herstel bevorderd kan worden.
De kosten van het traject zijn afhankelijk van duur en intensiteit.

-alle tarieven zijn inclusief b.t.w.-

Tarieven individuele sessies:
 

  •   sessie 30 min: 35,-
  •   sessie 50 min: 60,-
  •   Annuleringen later dan 24 uur voor afspraak en niet nagekomen afspraken, worden volledig in rekening gebracht.

mindfulness training:

VGZ, Umcz, IZA, Unive vergoeden 350,- voor een mindfulness groepstraining op jaarbasis. De vergoeding komt uit de aanvullende verzekering. 
Steeds meer verzekeraars vergoeden een deel van een mindfulnesstraining uit de aanvullende verzekering bij burn out klachten. De voorwaarde is dat de trainer een categorie 1 mindfulness trainer is en lid is van de VMBN. Ik voldoe aan deze voorwaarden sinds 2014. Voor een overzicht van de vergoeding voor mindfulness training per verzekeraar klikt u hier.
Ik adviseer u contact op te nemen met uw verzekering als het niet duidelijk is.

 

contact:
suzanna.dear@gmail.com
telefoon: 0628621601
adres: Kapoenstraat 23
6211 KV Maastricht

CONTACT | adviesgesprek

Wil je een telefonisch adviesgesprek, waarin ik jou  help met het maken van een keuze en je adviseer welke eerste stappen je kunt zetten om vandaag nog te starten met het werken aan vermindering van jouw klachten?
Bel: 06 2862 1601
mail: suzanna.dear@gmail.com
Adres: Kapoenstraat 23, 6211 KV Maastricht

SCHRIJF JE IN VOOR DE  INSPIRATIE MAIL!